DriveIn Team

DriveIn Team

Opel – Combo Life za posao i porodicu

Combo Life je podigao lestvicu tehničkih ambicija u svom segmentu, a sada je dostupan u varijanti dostavnog vozila sa oznakom N1 po ceni od 14.630 evra bez PDV-a.

Gorska služba spasavanja i Dacia pomažu Novopazarcima

U trenucima vanrednog stanja, strogih zabrana koje važe posebno za starije stanovništvo, kao i težih vremenskih uslova sa dosta snega kad mu vreme nije, Gorka Služba Spasavanja pomaže najugroženijim meštanima u zavejanim selima novopazarske opštine

Renault i Dacia ipak po sajamskim cenama

Iako je ovogodišnji Sajam automobila otkazan, u Renault i Dacia salonima će važiti sve cene i popusti koji su planirani da budu na snazi i tokom održavanja sajamske manifestacije. Posebni uslovi kupovine i akcijske cene važe za najpolularnije Dacia i Renault modele - Duster, Sandero, Kadjar, Megane, Clio...

Dacia

Dacia svojim kupcima uvek daje više, pa tako je i ove godine za sve one koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacia modela u toku sajamskog meseca, pripremila specijalnu ponudu koja podrazumeva: Na 3 godine redovne garancije, još jednu 1 godinu garancije dodatno, jedan dodatni osnovni servis I jednu godinu kasko osiguranja. Dacia Duster startuje sa cenom od 12.590 evra u verziji Essential tce 100, dok Dacia Sandero u verziji Essential 75 dolazi po ceni od 8.690 evra.

Dacia Duster

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a za ovu godinu je spreman kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u eurima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 2,99% za period otplate od 60 meseci.

Dacia Sandero (37)

Renault

Za sve kupce koji se odluče za kupovinu bilo kog Renault putničnog vozila u toku sajamskog meseca spremni su sledeći popusti: Sajamski bonus u iznosu do 500 evra u zavisnosti od modela i 5 godina garancije, bonus do 500 evra, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“, bonus do 500 evra u zavisnosti od modela, za sve koji se odluče na kupovinu vozila putem Renault finansiranja

Clio Generation tce 75 se nudi po ceni od 10.290 evra sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom, za automobil sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uredjajem Media Nav sa navigacijom i klima uredjajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200 evra, kao i na još dodatnih 200 evra ukoliko kupovinu realizuje putem Renault finansiranja.

Renault Grandcoupe 01

Megane Grandcoupe Limited 115 dolazi po ceni od 15.730 evra, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 eur za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Renault Kadjar 01

Kadjar Intens Tce 140 sa automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne sa sajamskim popustom dolazi po ceni od 20490€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500 evra za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Renault Kadjar 02

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a za ovu godinu smo pripremili kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u eurima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci.

Hyundai sajam u salonima i na internetu

Budući da je Car Show otkazan, Hyundai Srbija predstavlja nove modele na tržištu Srbije, Sonatu, Venue i Kona hybrid u Hyundai salonu u Beogradu i online, na web site-u i društvenim mrežama

Opel Corsa - Elektični auto za svaki džep

Uz potpuno novu, šestu generaciju, Opel po prvi put nudi baterijsko-električnu verziju sa dometom do 337 kilometara (WLTP2). Corsa-e se može kupiti za 29,900 evra (sa PDV-om u Nemačkoj)

Pretplatite se na RSS feed
close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste