Renault Megane Grandcoupe - Best Buy

Cenom Renault Megane Grandcoupe konkuriše velikom broju automobila B segmenta, dok ponudom prostora i komforom može da se uporedi sa mnogim modelima D cegmenta

DSC 2843

Tržište automobila nikada nije bilo tako podeljeno kao danas. Čini se kao da trenutno postoje dve klase automobila - krosoveri i svi ostali. Krosoveri su nešto što danas svi žele, a svi ostali su… pa, svi ostali – karavani, heč-bek modeli, monovolumeni, sedani… I da, stigli smo do te potpuno zaboravljene i nepravedno obspravljene kategorije - do sedana.

Da li se slabije prodaju zato što ih proizvođači ne nude, ili ih proizvođači ne nude zato što se slabo prodaju, verovatno ne znaju ni menadžeri najvećih automobilskih kompanija, ali činjenica je da danas na tržištu ipak postoji nešto malo modela u ovoj kategoriji. Svakako nu najinteresantniji oni na osnovi C segmenta, jer predstavljaju idealan kompromis cene i ponude prostora i udobnosti.

Savršen primer je Renault Megane Grandcoupe. U pitanju je sedan verzija aktulenog Megane-a, a koji nudi prtljažnik rekordno velike zapremine od 503 litra, visok nivo udobnosti zahvaljujući povećanom međuosovinskom rastojanju i sve to po početnoj ceni od 15.790 evra.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna DriveIn 37