Dacia Duster 1.3TCe EDC - Proverne vrednosti

I u redizajniranoj verziji Dacia Duster najveću pažnju posvećuje suštinski važnim karakteristikama. Ukoliko od novog SUV modela očekujete prostranost, udobnost i praktičnost, ne treba dalje da tražite

DSC 2843

Na naše tržište je stigla redizajnirana verzija bestseler SUV modela, Dačije Duster. Izmene nisu preterano velike, a svakako naviše nas je interesovako kako se nama dobro poznati model ponaša u verziji sa motorom od 150 konjskih snaga I automatskim EDC menjačem. Ipak ne možemo daprevidimo izmene kada je spoljašnji dizajn u pitnju. One su skromne, a svode se na izmenjen dizajn prednjih I zadnjih svetlosnih grupa, sa prepoznatljivim svetlosnim potpisom u vidu slova Y.

To je nešto modifikovana maska hladnjaka, nov je dizajn točkova, a sve ostale promene u odnosu na prethodnika mogu da  se otkriju tek direktnim upoređivanjem. Ovako skromne promene su I razumljive – dizajn ovog automobila je prilično klasičan I sveden, ali I uspešan, pa neke velike izmene I nisu bile potrebne, osim osklađivanja sa aktuelnim Dacia dizajnerskim rešenjima. Slično bi moglo da se kaže I za kabinu.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna DriveIn 37