Land Rover Discovery Sport - Spreman za sve izazove

Možda nije sposoban van asfalta kao Defender i nije atraktivan kao Evoque ili Velar, ali upravo u tome se krije vrednost modela Discovery Sport. On je u stanju za savlada vodenu prepreku dubine 600 milimetara, posle toga odveze decu u školu, ali i da dobro izgleda parkiran ispred luksuznog hotela

DSC 2843

Land Rover i Range Rover nikada nisu imali tako bogatu ponudu modela, a u ovom SUV carstvu postoji za svakoga ponešto. Ljubitelji prirode i off road avantura će odabrati model Defender, mlađim vozačima koji vreme provode u urbanim sredinama će više prijati Evoque, a stariji vozači koji traže apsolutni luksuz i ne pitaju koliko košta, su nedavno dobili potpuno novi Range Rover.

U tom bogatstvu modela u salonima poznatog britanskog brenda nenametljivo stoji i model Discovery Sport. On niti je najnoviji u ponudi, niti je najatraktivniji, ali svakako je jedan od najinteresantnijih. Najinteresantniji je zato što upravo on na najbolji način kombinuje sve ove vrednosti brendova Land Rover i Range Rover. Čak je i jedan od najpristupačnijih, naravno ako se u obzir uzmu standardi poznatog britanskog premijum brenda.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna DriveIn 37