Renault Kadjar 1.3 TCe EDC - Još uvek prvi na listi

Benzinski 1.3 motor je jedan od najvažnijih aduta redizajnirane verzije modela Kadjar. On obezbeđuje kultivisan rad, dovoljno snage i neočekivano nisku potrošnju

DSC 2843

Renault Kadjar je naš stari znanac. Ovaj veteran se do sada nebrojeno puta dokazao kao veoma komfran, udoban i praktičan automobil i jedan od najlogičnijih izbora u ovoj klasi. I pored velikog broja novijih konkurenata, Renault Kadjar po mnogim kriterijumima i dalje prednjači. Udobnost je sigurno jedan od osnovnih aduta kada je mlađa konkurencija u pitanju, koja na tom planu ne može da mu konkuriše. Na našem testu se sada našla verzija sa 1.3 benzinskim turbo motorom, za koju se ispostavilo da je još jedan sakriveni adut ovog modela.

O dizajnu modela Kadjar smo mnogo puta do sada pisali. Kada je debitovao bio je jedan od najatraktivnijih automobila u klasi, a i danas se dizajnom uspešno nosi sa mlađom konkurencijom. Nedavni redizajn je zategao poneku boru, podario savremenija LED svetla u skladu sa novim Renult standardima, a bela boja i veoma atraktivni točkovi prečnika 19 inča su šlag na ovoj ukusnoj francuskoj torti.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna DriveIn 37