Odštampajte ovu stranicu
Fiat 500 Hybrid - Osveženje po meri

Fiat 500 Hybrid - Osveženje po meri

Ako vam je potpuno novi električni Fiat 500 isuviše inovativan, a dopada vam se taj koncept automobila, Fiat ima veoma atraktivnu ponudu – hibridnu verziju još uvek aktuelnog “starog novog” modela 500.

mercedes gla 02

Teško je prisetiti se kada smo se prvi put susreli sa novim Fiatom 500. To je svakako jedan od najstarijih modela na tržištu, a ako baš “vratimo film”, setićemo se da je to bilo još 2007. godine. Mnogo toga se promenilo od tada u automobilskoj industriji, Fiat je čak nedavno predstavio i “novi novi” model 500, koji će se proizvoditi isključivo u električnoj verziji. Verovatno je to i ostavilo prostora u Fiat salonima da se “stari novi” model 500 i dalje nađe u prodaji. Na našem testu se ovaj put našla njegova hibridna verzija, koja kao da predstavlja neku vrstu mosta za sve one koji žele popularnu “500-tku” u modernijoj verziji, ali nisu spremni da kupe najnoviji električni model.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna 34 320

DRIVEin magazin je prvi digitalni interaktivni lifestyle mesečni magazin u Srbiji.
BESPLATNO i samo jedan klik daleko od vas


DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.