Odštampajte ovu stranicu
INFINITI – Budućnost luskuzne SUV klase

INFINITI – Budućnost luskuzne SUV klase

Modelom QX 80 Monograph, Infiniti najavljuje kako će klasa „ful sajz“ premijum SUV modela izgledati u skorijoj budućnosti

Novi model će biti predstavljen na predstojećem Salonu automobila u Njujorku, a izgled modela QX 80 Monograph jasno stavlja do znanja da je dizajniran po ukusu američkih vozača

Automobil odlikuju svi dizajnerski elementi karakteristični za američko podneblje, a najviše se ističe velika maska hladnjaka, kao i futuristički oblikovane svetlosne grupe. Interesantan detalj su i rukohvati uvučenu u karoseriju, što je dopadljiv detalj, a bilo bi lepo da „preživi“ i na serijskoj verziji. Za sada medijima nije dostavljeno mnogo informacija, a navodi se da bi QX 80 Monograph mogao da postavi i nove standared po pitanju kvaliteta i prostranosti enterijera.

DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.