SEAT – Ateca sa ljutim začinom

Na domaćem terenu, na Salonu automobila u Barseloni, Seat će predstaviti model Ateca u sportskoj FR verziji

Pored atraktivnih detalja na karoseriji i u kabini, FR verzija modela Ateca ima i konkretne adute, poput 2.0 TSI motora od 190 konjskih snaga

FR verzija modela Ateca se od standardne razlikuje već na prvi pogled. Automobil je standardno opremljen 18-inčnim točkovima, a uz doplatu se dobijaju i atraktivne 19-ice. Lukovi oko točkova su lakirani u boji karoserije, a zadnje staklo je uokvireno diskretnim spojlerom u piano lak finišu. Pored ovih dodataka tu su i aplikacije boje aluminijuma u donjem delu, koje naglašavaju robustan karakter. Kabina je ukrašena aluminijumskih kožnim pedalama, a sedišta su presvučena alkantarom.

ATECA FR Ext 1 RGB

Ponuda motora je standardno bogata, a opseg je od 150 do 190 konjskih snaga. Pogon na sva četiri točka je dostupan kod svake verzije, a vozač može da bira između klasične šestostepene manuelne transmisije i DSG automatike sa dvostrukim kvačilom. Ljubiteljima naglašenih performansi je namenjen poznati Volkswagen dvolitarski TSI turbo benzinki motor u verziji od 190 konjskih snaga. 

ATECA FR Int RGB

close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste