Corolla TREK Special Edition

Novi snažniji multimedijalni sistem s bržim odzivom i poboljšanim rešenjima, ovi izbor boja i dizajn naplataka. Ponuda je proširena novom verzijom Corolla TREK Special Edition

Stižu i nove boje, uz dodatak platinasto bele biserne i srebrne metalik boje, koje će takođe biti dostupne u dvotonskoj kombinaciji za Hatcback i Turing Sports verzije

Corollu krasi ogromno nasleđe s više od 50 miliona prodatih automobila širom sveta. Međutim, da bi uspela, ona se nikada nije oslanjala na ranija dostignuća. Umesto toga, Toyotin princip stalnog usavršavanja automobila obezbeđuje da svojim privlačnim unapređenjima Corolla iznova nastavlja da ispunjava ulogu savršenog partnera u svakodnevnom životu mnogobrojnih kupaca.Takav pristup ogleda se i u poboljšanjima u gami modela Corolla Hatchback, Touring Sports i Sedan, donoseći osvežen izgled i nova tehnološka rešenja za 2022. godinu.

Toyota Corolla 2022 2

Novi multimedijalni sistem ima moćniji glavni procesor koji radi 2,4 puta brže od trenutne jedinice, dajući mnogo brži odgovor na komande korisnika. Multimedijalnim sistemom upravlja se preko centralnog ekrana osetljivog na dodir, visoke rezolucije i dijagonale osam inča, pruža trenutni pristup nizu pametnih povezanih usluga, uključujući internet navigaciju, s kontinuiranim, „uvek uključenim“ informacijama o stanju u saobraćaju. Četvorogodišnji Toyota Smart Connect paket uključen je u nabavnu cenu vozila i obuhvata internet navigaciju, informacije o lokalnom parkiranju i obaveštenja o stanju na putevima, ažuriranja preko bežične mreže, i funkciju glasovnog pomoćnika.

Spoljašnji izgled Sedana dobija dodatnu dozu stila novim dizajnom aluminijumskih naplataka prečnika 17 inča, sa 10 paoka, i sa sjajnom mašinskom završnom obradom. To će biti standardni deo opreme za pakete Mid+, a dostupno kao opcija na modelu sa High paketom.

Toyota Corolla 2022 3

Toyota proširuje svoje partnerstvo s vodećim proizvođačem bicikala, kompanijom TREK Bikes, u okviru saradnje po kojoj hibridna električna vozila Corolla Touring Sports obezbeđuju sve usluge kao timski automobili za profesionalni biciklistički tim Trek-Segafredo. Corollu TREK Special Edition pokretaće isključivo 2,0-litarski hibridno električni samopunjivi sistem (HEV). Spolja će je odlikovati snažniji izgled u TREK stilu, s karoserijom podignutom za 20 mm, lajsnama oko lukova točkova i prednjim i zadnjim zaštitnim panelima.