Nova Honda HR-V standardno kao hibrid

Nova HONDA HR-V je najnoviji model u Hondinoj ponudi koji nosi amblem e:HEV (hibridno električno vozilo), nakonrestilizovanog modelaHONDA CR-V i potpuno novog modelaHONDA Jazz koji su lansirani 2020

Novitet odlikuju čiste linije, pomalo umerenije i elegantnije nego što je očekivano, što ovaj model čini jednim od najelegantnijih u klasi

HONDA HR-V e:HEV ima upadljivu SUV pojavu u kompaktnom i kupeom inspirisanom dizajnu. Imanovusmelu integrisanu rešetku hladnjaka, dok oblik karoserije obuhvata dugačku haubu i oštrije, vertikalnije strane koje omogućavaju zadržavanje istog prostorau enterijeru. Centar haube je postavljen nisko i ravno, sa linijom ramena koja se pruža do osnove A-stubova, i projektuje osećaj stabilnosti i sigurnosti.

Nova Honda HR V e HEV 2021 (2)

Pametnim uklapanjem elemenata hibridnog pogonskog sklopa HR-V zadržava prostor enterijera svog prethodnika, u kom četiri odrasle osobe mogu da sede u maksimalnom komforu, a takođe zadržava svestrana magična sedišta koja nude fleksibilnost ravnog spuštanja ili preklopa uvis, zavisno od potrebnog prostora za tovar.

Nova Honda HR V e HEV 2021 (1)

Baš kao što je slučaj s eksterijeromi prostrani enterijer pruža vrhunski SUV osećaj.Odlikuje ga moderna minimalistička estetikai horizontalna postavka instrumenata, gde je svaki element pažljivo postavljen tako da doprinosi osećaju prostranosti.Novi model, u skladu sa Hondinim ciljevima elektrifikacije svih glavnih modela do 2022, se na evropskom kontinentu očekuje krajem 2021.

Nova Honda HR V e HEV 2021 (4)