Atraktivna i praktična - Toyota C-HR GR SPORT

Toyota C-HR GR SPORT još privlačnija s vrhunskim detaljima specijalno dizajniranim za ovu verziju, s novim aluminijumskim točkovima, crnim Piano lakom na detaljima karoserije, novom završnom obradom enterijera

Novi C-HIC paket opreme donosi jedinstvene boje karoserije, nove aluminijumske naplatke i lepši enterijer. Najnoviji sistem TSS (Toyota Safety Sense) dobio je unapređenu zaštitu pešaka, bolje uočavanje biciklista, kao i novorazvijeni sistem zaštite prilikom skretanja na raskrsnici

Predstavljanjem nove varijante GR SPORT, s novim bojama, i ponudom opreme u C-HIC paketu, Toyotina gama C-HR za 2021. godinu donosi više prestiža, eksluzivnosti, uz moderan dizajnerski izraz, kao i izvanredne dinamičke karakteristike koje su već donele uspeh ovom C-SUV automobilu s posebnim statusom u okviru Toyotine ponude. Prvi Toyotin C-HR imao je ogroman uticaj u klasi C-SUV vozila još od 2016. godine, kada se izdvojio kao crossover koji spaja izuzetan izgled s neprevaziđenom kontrolom upravljanja, uz to pružajući i najmanju štetnu emisiju u klasi.

Toyota C HR GR SPORT 2.1

Model C-HR je već prve godine u Evropi prodat u 120.000 primeraka, gotovo trenutno uzimajući 10% učešća na tržištu svoje klase. Ta uspešna priča traje sve do danas, obogaćena ponudom hibrida koji su jedinstveni u klasi - od 1,8 l (122 KS) i 2,0 l (184 KS). Zato više od 400.000 Evropljana vozi CH-R. Inspirisan Toyotinim GR modelima, zasnovanih na moćnim performansama i živopisinim bojama Toyote GAZOO Racing programa, novi GR SPORT dobija još oštrije linije, uz dizajn kabine koja je u skladu s već poznatim, upečatljivim stilom modela CH-R.

Sa još elegantnijim i ekskluzivnijim detaljima namenjenim paketu C-HIC za 2021, dodatnim bojama vozila spolja i unutra, kao i višim nivoom opremljenosti, sada su ponuđene i nove dvobojne kombinacije, alumunijumski naplaci od 18” i dvobojne kožne presvlake. Istovremeno, kompletna gama modela C-HR za 2021 .godinu opremljena je poboljšanom verzijom sistema TSS (Toyota Safety Sense) koji obuhvata brojna, aktivna rešenja za bezbednost, čineći C-HR koliko zabavnim za vožnju, toliko i sigurnim.

Toyota C HR GR SPORT 3

Dopadljive izmene na prednjem delu modela GR SPORT uključuju crnu pozadinu logotipa i kućišta farova, završni sloj Piano Black na sredini branika i oko svetala za maglu, potom masku s tamno hromiranim izgledom, i novi, još agresivniji dizajn prednjeg spojlera. Bočno, najviše pažnje privlače zaštitinici u Piano Black boji, upotpunjeni dopadljivim alumiijumskim naplacima od 19” koji su rezervisani samo za ovaj model. Od detalja na zadnjoj strani izdvajaju se logotip na crnoj podlozi, crni spojler, takođe sa Piano Black obradom na završetku krova, dopadljivi ukrasni detalji na dnu branika, kao i oznaka GR SPORT.

Toyota C HR GR SPORT 4

U unutrašnjosti, GR SPORT odlikuje se novom zaršnom obradom Cool Silver i mogućnošću izbora presvlaka od alkantare ili tekstila, u oba slučaja ukrašene crvenim i sivim štepovima nadahnutim GR stilom. Ostali privlačni detalji obuhvataju upravljač obložen perforiranom kožom, detalje prošivene crvenim štepom kako na upravljaču, tako i na oblozi menjača, zatim naglašenim GR – SPORT logotipom, stop/start tasterom u GR stilu i početnu GR animaciju naTFT ekranu ispred vozača.

Podrazumevani spisak opreme za GR SPORT verziju obuhvata zatamnjena stakla, pametan ulazak u vozilo (bez korišćenja ključa), duga svetla u LED tehnologiji i samosklopive bočne retrovizore, dok se na listi opcija nalaze elektropodešavanje i grejanje prednjih sedišta, kao i izvanredni JBL audio sistem.

Toyota C HR C HIC 1

Verzija C-HR C-HIC

Da bi se istakla ekskluzivnost i elegancija paketa sa C-HIC opremom, automobili će u zavisnosti od tržišta dobiti četiri nove dvobojne kombinacije karoserije, uključujući i novu boju pod šifrom Oxide Bronze. Novi naplaci prečnika 18”, sa 10 dvostrukih paoka, takođe su u ponudi. U unutrašnjosti, mogu da se odaberu i dvobojna kombinacije kože u boji Orchid/Black, sedišta s elektropodešavanjem i “nebo” u Grey opciji.

Početak prodaje novog modela C-HR GR SPORT počinje u januaru 2021. godine, dok će verzija C-HIC u salonima biti nešto ranije, u zavisnosti od tržišta.