Leon e-HYBRID, prvi SEAT plug-in hybrid

Seatov Leon e-HYBRID je prvi plug-in hibrid model proizvođača iz Barselone, kojim ova kompanija potvrđuje da je jedan od nosilaca trendova kada je očuvanje prirodne sredine u pitanju

Plug-in hibridna tehnologija ovom modelu obezbeđuje mogućnost kretanja u potpuno električnom modu i to sa sasvim korektnom autonomijom za gradske potrebe, od 64 kilometra

Novi Seat Leon e-HYBRID se na prvi pogled ne razlikuje od standardnih benzinskih i dizel verzija, a novitet se najlakše raspoznaje zahvaljujuči poklopcu na prednjem levom blatobranu, gde se krije konektor za dopunjavanje baterije. Pored toga, u samom startu su predstavljene i kasična heč bek i “karavan” verzija ovog plug-in hibridnog modela, što značajno pobljšava krug potencijalnih korisnika.

New SEAT Leon e HYBRID 07 HQ

Novi SEAT Leon nastavlja svoj uspešan put koji su iscrtali njegovi prethodnici, ali pored toga što ga podiže na viši nivo u pogledu povezanosti, dinamičnosti i sigurnosti, takođe napreduje u pogledu efikasnosti. Najnovija generacija vozila integriše priključni hibridni sistem, što SEAT Leon e-HIBRID čini prvim plug in hibridnim modelom marke i ključnim delom njegove električne ofanzive.

New SEAT Leon e HYBRID 18 HQ

Leon sa 1,4 TSI motorom, elektromotorom i litijum-jonskom baterijom nudi snagu od 204 KS, dok baterija od 13kVh, omogućava da ovaj model pređe i do 64 km u potpuno električnom režimu. Takođe, ova tehnologija omogućava smanjenje emisije CO2; na osnovu zvaničnog ciklusa ispitivanja VLTP, emituje između 25 i 30 g / km CO2 (VLTP), što ga svrstava u stub razvoja kompaktnog vozila.

Ovaj model iz SEAT fabrike očekujemo u Srbiji u prvoj polovini sledeće godine.

New SEAT Leon e HYBRID 08 HQ
New SEAT Leon e HYBRID 60 HQ
close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste