Renault predstavlja nove lake komercijalne modele

Potpuno novi Renault KANGOO podiže letvicu novom opremom i inovativnim sistemom za lakši pristup Easy Side Access, a putnička verzija ispunjava potrebe porodica i timova elegantnim dizajnom i još većom udobnošću

Novi KANGOO i putnički KANGOO će biti dostupni i u električnoj verziji, a iz Renaulta poručuju da saopšteni podaci po pitanju naziva modela I dostupnih verzija može da varira zavisno od tržišta, a planirani debi je zakazan za proleće 2021. godine

Kako bi odgovorio na sve potrebe svojih kupaca, Renault je predstavio Potpuno novi Kangoo i novi Renault Express koji će biti dostupni u verziji putničkog automobila i kao LKV. Predstavljanje i lansiranje kompletne ponude sva četri vozila se očekuje u proleće 2021. Novi Renault Kangoo, inovativni furgon atletskog i dinamičnog izgleda je prvenstveno namenjen flotama, preduzetnicima i trgovcima koji traže profesionalno vozilo izrađeno po meri i opremljeno najnovijom tehnologijom.

Kangoo in Express LGV

Inovativnim sistemom za lakši pristup Easy Side Access i prilagodjavanjem teretnog prostora Easy Inside Gallery, novi Kangoo iz temelja menja način utovara i pristup teretu. Easy Side Access: posebno korisna u gradskim sredinama, ova inovacija olakšava pristup teretnom prostoru i na uskim parking mestima. Uklanjanjem središnjeg nosača na novom Renaultu Kangoo je stvoren najširi bočni otvor na tržištu od 1416 mm (dva puta veći u odnosu na prethodni model). Easy Inside Gallery: sklopiva pregrada u unutrašnjosti je još jedna inovacija koja omogućava prevoz dugih i velikih predmeta iznad nivoa podnice, čime se oslobađa prostor na tlu.

Renault Kangoo Easy Side Access

Novi Kangoo se ističe dopadljivim dizajnom. Potpuno obnovljen prednji kraj je ukrašen hromiranom linijom koja spaja prednju masku i odbojnik, dok isklesani bokovi, naglašena ramena, elegantna završna obrada i hromirani umetci daju ovoj verziji luksuzan sjaj. Obnovljenu unutrašnjost krasi vodoravna armaturna ploča sa brojnim pretincima za odlaganje, a nova, potpuno redizajnirana sedišta su sada još udobnija i kvalitetnija.

Renault Express interior

Novi Kangoo je opremljen multimedijalnim sistemom Renault EASY LINK i novim sistemima za pomoć u vožnji, uključujući digitalni unutrašnji retrovizor sa stalnim prikazom. Ovaj novi poboljšani sistem garantuje savršenu vidljivost zadnjeg dela puta, što je posebno praktično za vozila sa ugrađenom pregradom. Od novih karakteristika se izdvajaju i sistem za obuzdavanje njihanja prikolice, elektronski nadzor stabilnosti pri kočenju i aktivni sistem kočenja u nuždi.

Renault Kangoo interior

Renault Kangoo će biti dostupan u najrazličitijim veličinama i sa bogatom ponudom motora. Kupci će moći da biraju između dve dužine, ručnog ili automatskog menjača kao i dizel, benzinskog ili električnog motora (u zavisnosti od teritorije). Korisna zapremina se kreće od 3,3 do 3,9 m³ u standardnoj verziji i od 4,2 do 4,9 m³ u produženoj verziji.