Renault i Dacia ipak po sajamskim cenama

Iako je ovogodišnji Sajam automobila otkazan, u Renault i Dacia salonima će važiti sve cene i popusti koji su planirani da budu na snazi i tokom održavanja sajamske manifestacije. Posebni uslovi kupovine i akcijske cene važe za najpolularnije Dacia i Renault modele - Duster, Sandero, Kadjar, Megane, Clio...

Dacia

Dacia svojim kupcima uvek daje više, pa tako je i ove godine za sve one koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacia modela u toku sajamskog meseca, pripremila specijalnu ponudu koja podrazumeva: Na 3 godine redovne garancije, još jednu 1 godinu garancije dodatno, jedan dodatni osnovni servis I jednu godinu kasko osiguranja. Dacia Duster startuje sa cenom od 12.590 evra u verziji Essential tce 100, dok Dacia Sandero u verziji Essential 75 dolazi po ceni od 8.690 evra.

Dacia Duster

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a za ovu godinu je spreman kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u eurima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 2,99% za period otplate od 60 meseci.

Dacia Sandero (37)

Renault

Za sve kupce koji se odluče za kupovinu bilo kog Renault putničnog vozila u toku sajamskog meseca spremni su sledeći popusti: Sajamski bonus u iznosu do 500 evra u zavisnosti od modela i 5 godina garancije, bonus do 500 evra, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“, bonus do 500 evra u zavisnosti od modela, za sve koji se odluče na kupovinu vozila putem Renault finansiranja

Clio Generation tce 75 se nudi po ceni od 10.290 evra sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom, za automobil sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uredjajem Media Nav sa navigacijom i klima uredjajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200 evra, kao i na još dodatnih 200 evra ukoliko kupovinu realizuje putem Renault finansiranja.

Renault Grandcoupe 01

Megane Grandcoupe Limited 115 dolazi po ceni od 15.730 evra, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 eur za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Renault Kadjar 01

Kadjar Intens Tce 140 sa automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne sa sajamskim popustom dolazi po ceni od 20490€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500 evra za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Renault Kadjar 02

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a za ovu godinu smo pripremili kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u eurima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci.

close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste