Opel - Grandland X sa električnim 4x4 pogonom

Pokretan 1.6-litarskim benzinskim otorom I sa dva elektromotora, Opel Grandland X Hybrid4 raspolaže sa ukupnim potencijalom od 300 konjskih snaga

Opel donosi sjajne vesti za ljubitelje prirode, promatrače ptica, šumare, jahače, ribolovce… Sa novim Opel Grandland X Hibrid4 mogu tiho da se kreću šumom, preko pašnjaka ili do obale, jer elegantni SUV poseduje električni pogon na sva četiri točka. Ako se baterija priključnog hibrida od 13,2 kWh napuni, a vozač ima laku desnu nogu, Grandland X u režimu „pogon na sva četiri točka” pokreću samo dva električna motora. Što je ne samo tiho, već i vrlo efikasno, jer veliki obrtni moment elektromotora dostupan je od prvog pritiska gasa i pruža optimalnu vuču na klizavim površinama.

opel grandland x hybrid4 510436 

Prvi hibridni pogon na sva četiri točka nemačkog brenda kombinuje najbolje od električnog pogona i motora sa unutrašnjim sagorevanjem - snažne performanse i korisni električni domet. Dinamičnu vožnju u svakom trenutku osiguravaju četiri načina vožnje: „električni“, „hibridni“, „pogon na sva četiri točka" i "sport". Opel Grandland X Hybrid4 pokreće 1.6-litarski turbo benzinac i dva električna motora koji nude ukupnu snagu od 221kW (300ks). Prema WLTP, potrošnja goriva (kombinovana vožnja) je 1,4-1,3 l/100km, a emisija svega 32-29 CO2 po pređenom klomeru.

Opel Grandland X Hybrid4 510366
close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste