SSang Yong – Stiže potpuno novi Korando

Lansirana je potpuno nova četvrta generacija modela Korando, koji je već na prvi pogled mnogo bolje prilagođen željama evropskih kupaca nego prethodni modeli

Novitet je dodatni dokaz o veličini promena, koju SSang Yong sprovodi u modernizaciji proizvodne filozofije, a predstavlja primer savremenog dizajna, najnovije tehnologije i najviših bezbednostnih standarda

Osnovne karakteristike koje izdvajaju novi Korando ogledaju se u njegovoj modernoj formi i visokoj funkcionalnosti. Potpuno novi eksterijer, karakterišu naglešeno oblikovane prednje, bočne i zadnje linije, daleko prihvatljivije evropskom ukusu nego kod prethodnih modela. Dimenizije su takođe poboljšanepromenjene u odnosu na predhodni model. Dužina iznosi 4.450mm, širina 1.870mm i visina 1.620mm, a duže međuosovinsko rastojanje 2.675mm, omogućava povećanie komfora vožnje. Kapacitet prtljažnika se kreće od 551l do čak 1.248l, sa preklopljenim sedištima.

7P LHD2

Enterijer predstavlja spoj kvalitetnih materijala i savremenih tehnoloških rešenja, tako da je novi Korando potpuno prilagođen potrebama vozača. Kroz niz pametnih sistema, kao što su: 9 inča HD AVN ekran osetljiv na dodir, 10.25 full color LCD cluster dual navigacija za pružanje svih infromacija, osmostrano podesivo vozačevo sedište sa lumbalnim podrškom, ventilacija i grejanje svih sedišta, ambijentalna rasveta sa promenljivim bojama, obložena vrata ekskluzivnim materijalima, kao i pametna vrata prtljažnika za praktično otvaranje bez ruku, model je orijentisan ka komforu svih putnika, a pogotovo vozača.

4P LHD1

Prostrana unutrašnjost nudi znatno više prostora za glavu i na zadnjim sedištima, u odnosu na konkurentske modele. Takođe, dostupne su funkcije poput: Apple CarPlay, Google Android Auto, Tom Tom navigacioni sistem, koji se pojavljuje na glavnom ekranu i instrument tabli za povećanu bezbednost pri raspodeli percepcije vozača, takođe, bežični punjač i sistem hitnih poziva, koji obezbeđuju kordinisanu povezanost uređaja radi bezbedne vožnje.

11P LHD EU2

Karakteristika na koju je stavljen poseban akcenat jeste visok nivo bezbednosti, koju obezveđuju brojni pasivni i aktivni sistemi. U novi Korando integrisana je najmodernija bezbednosna tehnologija, sistemi: Emergency Braking System (AEBS) dopunjen kamerom i radarom, Lane Keep Assist, Vehicle Ahead Moving Alert, Safe Distance, Driver Alerts Intelligent, Adaptive Cruise Control i High Beam Assistance, Blind Spot detection, Rear Cross Traffic Alert sa automatskom aktivacijom kočnice ukoliko vozačeva reakcija izostane. Model je dopunjen sa više vazdušnih jastuka, uključujući vazdušni jastuk za kolena vozača. Bezbednost modela Korando ocenjena je sa 5 zvezdica na EURO NCAP testu.

Zvanična prodaja modela, na evropskom tržištu, počinje od novembra 2019 godine.

13P LHD EU1
close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste