Lexus – Predstavljan Lexus LC Limited Edition

Dizajnersko remek-delo od samog predstavljanja pre tri godine, Lexus LC dodaje ove godine još jedan sloj predstavljanjem verzije Lexus LC Limited Edition za 2020.  

Stapanjem linija LC-a s klasičnom paletom boja, ovaj novi LC, koji će biti proizveden u ograničenom broju primeraka, predstavlja prefinjeniji kupe, ne odričući se performansi 

Transformacija modela LC počinje upečatljivom bojom Terrane Khaki, ekskluzivnom bojom za ovu ograničenu seriju LC-a. Dvobojni naplaci od 21 inča zaokružuju izgled koji uzdiže profil LC-a na neki sasvim novi nivo. Ovaj LC se, u mehaničkom smislu, ne razlikuje od drugih, bilo da je reč o LC-u 500, sa sjajnim odzivom – zahvaljujući 5,0-litarskom benzinskom motoru V8 i automatskom menjaču sa 10 brzina Direct Shift ili o samopunjivoj hibridnoj verziji - LC 500h, prvom automobilu na svetu s četvorostepenim sistemom Multi Stage Hybrid System; sa 3,5-litarskim benzinskim V6 motorom u kombinaciji s naprednim elektromotorom.

2020 lexus lc le 2

Unutrašnjost verzije LC Limited Edition je podjednako upečatljiva zahvaljujući dvobojnom izgledu koji naglašava izuzetan dizajn i vrhunsku izradu koji vladaju u svakom LC-u. Sedišta s električnim podešavanjem u 10 smerova, presvučena su anilinskom kožom, najmekšom kožom najvišeg dostupnog kvaliteta u Lexusovoj ponudi. Bogata boja Bespoke Saddle Tan je dostupna samo u ovoj ograničenoj seriji, a upotpunjava je neznatno tamnija nijansa Alcantare na oblogama vrata koja unutrašnjosti daje utisak mekoće i poziva na ulazak. Lexus LC 500 Limited Edition 2020. stiže u evropske prodajne salone već u oktobru ove godine.

2020 lexus lc le 4
2020 lexus lc le 3
close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste