Odštampajte ovu stranicu
Predstavljen Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid

Predstavljen Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid

Modelom Cayenne Turbo S E-Hybrid Porsche je dao temu za razmišljanje svima koji su na umu imali kupovinu modela Urus ili Bentayga

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid pokretan benzinskim turbo motorom i uz asistenciju elektromotora raspolaže sa neverovatnih 671 konjskih snaga

Potpuno novi Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid je istovremeno predstavljen i u klasičnoj i u Coupe verziji, ali dizajn je kod ovog automobila najmanje važna stavka, jer u pitanju je najsnažniji serijski SUV koji je ikad nastao pod okriljem Volkswagen grupe. Osnovni pogon obezbeđuje 4.0 V8 benzinski turbo motor koji oslobađa 542 konjske snage, a asistira mu elektromotor od 134 konjske snage. Sve to je dovoljno za ukupni potencijal od 671 konjske snage i čak 900 njutnmetara obrtnog momenta.

01 8

Benzinski motor snagu prenosi do sva četiri točka preko osmostepene automatike. U ovom modelu Chrono Sports Package sistem je deo standardne opreme, a ubrzanje do sto kilometara na čas traje 3,8 sekundi. Maksimalna brzina je 295 kilometara na čas. Baterija je smeštena na zadnju osovinu, tako da je prtljažnik neznatno manji, 645 litara kod standatdne verzije i 500 litara kod kupea. Ovaj plag in hibrid može isključivo na struju da prevail 45 kilometara i da stigne do maksimalne brzine od 135 kilometara na čas.

05 8
03 8
09 7
DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.