Mercedes - Predstavljen je CLA sa 420 konjskih snaga

Mercedes AMG CLA 45 S Shooting Brake pokreće dobro poznati dvolitarski turbo motor, ali u verziji od čak 420 konjskih snaga

Nemojte samo da vas veliki izduvi i difuzor u zadnjem delu zavaraju, ovaj Shooting Brake je sa 505 litara prtljažnog prostora i praktičan

Novi, ukupono šesti model iz A porodice sa AMG oznakom, biće pozicioniran iznad verzoje modela CLA Shooting Brake koji nosi broj 35. U verziji sa S oznakom dvolitarski turbo motor u CLA Shooting Brake raspolaže sa 420 konjskih snaga, što ga čini najsnažnijim serijskim dvolitarskim četvorocilindrašem na svetu. Snaga se, sada kod AMG modela već standardno, do podloge prenosi preko sva četiri točka.

AMG CLA 45 Shootingbrake12

U standardnoj verziji CLA Shooting Brake do sto kilometara na čas stiže za 4,1 sekundu, dok je S verzija za jednu desetinku brža. Maksimalna brzina je limitirana na 250 kilometara na čas. Oni koji doplate za Drivers Package, mogu da skinu deo elektronskih okova i dostignu maksimalnih 270 kilometara na čas.

AMG CLA 45 Shootingbrake08

I najnovoji model nasleđuje dobro poznate sisteme koje poseduju drugi modeli sa 45 oznakom. Tako se tu nalazi Race mod, ali i popularni Drift mod, kao deo standardnog paketa. Oslanjanje ima podesive amortizere, tako da je moguć odabir od najkomfornijeg, do moda namenjenog trkačkoj stazi. Nemojte samo da vas veliki izduvi i difuzor u zadnjem delu zavaraju, ovaj Shooting Brake je sa 505 litara prtljažnog prostora i praktičan.

AMG CLA 45 Shootingbrake32
AMG CLA 45 Shootingbrake27
AMG CLA 45 Shootingbrake28
close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste