Toyota – C-HR za odabrane

Limitirana serija modela C-HR predstavljena je na JBL Snow Party dogažaju, održanom u francuskim Alpima, uz prisustvo svetski poznatih DJ-eva i brojnih VIP ličnosti

Toyota C-HR Neon Lime opremljen je naprednim, samopunjivim hibridnim pogonom uz čiju pomoć se može voziti s nultom emisijom i više od 50 odsto vremena 

Samo 2000 kupaca imaće priliku da nabavi primerak Toyote C-HR iz ograničene serije Neon Lime, nastale u saradnji s kompanijom JBL koja je specijalno za ovaj krosover projektovala vrhunski audio sistem koncertnog kvaliteta. Toyota C-HR Neon Lime dolazi sa 360o JBL Music Experience paketom koji sadrži set JBL zvučnika, slušalice i šestomesečnu pretplatu na Deezer za potpuno impresivno muzičko iskustvo.

Toyota C HR Neon Lime Rear

Oštro dizajnirana Toyota C-HR dodatno je naglašena ekskluzivnom Neon Lime metalik bojom u kombinaciji s crnim kontrastnim krovom i mat crnim 18-inčnim naplacima od lake legure, što zajedno s elegantnim LED svetlima i dizajnom zadnjeg dela karoserije u obliku bumeranga zaokružuje neponovljiv izgled ovog krosovera. Visokokvalitetna crna unutrašnjost upotpunjena je jedinstvenim sportskim sedištima, obloženim kožom i alkantarom, koja su specijalno kreirana za ovo vozilo i maksimalno usklađena s dinamičnim okruženjem.

C HR Neon Lime interior 1.

Toyota C-HR Neon Lime opremljen je naprednim, samopunjivim hibridnim pogonom uz čiju pomoć se može voziti s nultom emisijom i više od 50 odsto vremena, uz dodatno uživanje i koncertno iskustvo kakvo obezbeđuje vrhunski muzički sistem marke JBL. Novi C-HR Neon Lime dostupan je na evropskom tržištu od ovog meseca.

C HR Neon Lime interior 2

close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste