Odštampajte ovu stranicu
Aston martin - Vanquish Vision Concept redefiniše brend

Aston martin - Vanquish Vision Concept redefiniše brend

Promocijom studijskog modela Vanquish Vision Concept, Aston Martin je najavio ulazak u klasu superautomobila sa centralno smeštenim motorom

Po rečima Aston Martin stručnjaka model Vanquish Vision Concept predstavlja plod usavršavanja i razvoja koji već godinama traje sa modelima Valkyrie i AM-RB 003

Aston Martin Vanquish Vision Concept ove godine zauzima centralno mesto na štandu prestižnog britanskog proizvođača, jer njemu je dodeljen veoma ozbiljan zadatak – da se okuša u klasi superautomobila sa centralno smeštenim motorom. To je klasa u kojoj dminiraju italijanske kompanije, ali u Aston Martinu su uvereni da itekako mogu da konkurišu najboljima.

Vanquish Vision Concept 05

Za sada ve vrlo malo poznato, a poznato je samo to da će za pogon biti zadužen turbo V6 motor, najverovatnije potpomognut hibridnom tehnologijom. Po rečima Aston Martin stručnjaka model Vanquish Vision Concept predstavlja plod usavršavanja i razvoja koji već godinama traje sa modelima Valkyrie i AM-RB 003.

Vanquish Vision Concept 06

DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.