MINI –Šest decenija supermališana

Specijalnim edicijama modela sa troja i petora vrata MINI obeležava čak šest decenija od osnivanja brenda koji je danas popularniji nego ikada

Karoserija je lakirana tradicionalnom britanskom trkačkom zelenom bojom. Pored ove, dostupne su crna, siva i plava boja.

Kako bi obeležili 60 godina brenda, u MINI-ju su promovisali posebnu ediciju modela sa troja i petora vrata. U pitanju su dobro poznati automobili, koji nisu pretrpeli nikakve tehničke modifikacije, ali se zahvaljujući vizuelnim dodacima razlikuju od „običnih“ MINI-ja. Naravno, estetske modifikacije su u skladu sa tradicijom brenda. Karoserija je lakirana prepoznatljivom britanskom trkačkom zelenom bojom. Pored ove, dostupne su crna, siva i plava boja.

P90331341 highRes mini cooper 60 years

Na poklopcu motora su vidljive nalepnice sa ispisanim jubilejom, a broj 60 je jasno vidljiv i na ukrasnoj lajsni na bokovima iza prednjih točkova. Naknadne dorade su vidljive i u kabini, u vidu ukrasnih štepova na naslonu prednjih sedišta, koji su jasno vidljivi prilikom ulaska u vozilo. Opcije uređenja enterijera su naravno velike, a sa zelenom bojom karoserije se savršeno uklapa smeđa boja kožnih presvlaka.

P90331368 highRes mini cooper 60 years

Jubilarni paket, pored estetskih poboljšanja, podrazumeva i solidan niivo opremljenosti, pa se na spisku standardne opreme nalaze LED prednja svetla i svetla za maglu, a zadnje svetlosne grupe su takođe u LED tehnologiji, a grafika je u motivima britanske zastave.Ponuda motora je standardna, tu su dva benzinska i dva dizel motora raspona od 236 do 193 konjske snage.

P90331399 highRes mini cooper 60 years
P90331375 highRes mini cooper 60 years

close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste