Nova HONDA CR-V predstavljena u Srbiji

Peta generacija modela Honda CR-Vpredstavljena je domaćoj publici.Osnovna cena modela CR-V u Comfort paketu startuje od 29.490

U prodaji nalaze dve varijante VTEC Turbo benzinskog agregata 1,5 sa šestostepenim manuelnim od 173 KS, ili opcionalnim CVT automatskim menjačem koji raspolaže sa 193 konjske snage

Uz čitav niz unapređenja– od elemenata oslanjanja i upravljanja, najveće praktičnosti i prostranosti kabine i prtljažnika u klasi, do napredne Honda Sensing tehnologije koja dolazi u svim paketima kao standard, novi CR-V se od sada može opciono poručiti i sa sedam sedišta.Spoljašnjost modela predstavlja balans između elegancije i sportskog duha ovog SUV-a, odlikuju ga oštre konture, širok i “mišićav” izgled kao i prepoznatljiv prednji kraj sa LED svetlima. Napredno oslanjanje garantuje najveću udobnost u vožnji, ali i “off-road” sposobnost.

HONDA CR V 2

U skladu sa globalnim trendovima, Honda je isključila dizel agregat u proizvodnji novog CR-V modela, tako da se u prodaji nalaze dve varijante VTEC Turbo benzinskog agregata 1,5 sa šestostepenim manuelnim (173KS) ili opcionalnim CVT automatskim menjačem (193KS). CVT menjač omogućava optimalan balans između potrebnog obrtnog momenta i broja obrtaja motora, čime obezbeđuje umerenu potrošnju goriva. Takođe, od marta sledeće godine očekuje se i verzija na hibridni pogon.

HONDA CR V 4

Bezbednosni “Honda Sensing” sistem od sada dolazi u standardnoj opremi. Ovaj sistem upozorava vozača na vozilo ispred, vraća vozilo ukoliko je izašlo iz svoje saobraćajne trake i usporava, odnosno prilagođava brzinu vozilu ispred sebe. Poseduje sistem za prepoznavanje vozila u “mrtvom uglu”, saobraćajnih znakova,kao i inteligentni adaptivni tempomat. Unutrašnjost novog modela odlikuje vrhunski kvalitet materijala kao i visok nivo završne obrade. Instrument tabla je u potpunosti digitalna, dok se najvažnije informacije nalaze se i na “head-up displeju. Novi korisnički interfejs uključuje pametno raspoređene komande za lakše upravljanje, kao i novi multimedijalni uređaj, koji podržava Android i Apple car play aplikacije.

HONDA CR V 8

Osnovna cena modela CR-V u Comfortpaketu startuje od 29.490€, dok kod verzije sa pogonom 4x4 i paketom opreme Elegance iz kojeg izdvajamo LED farove, navigacioni uređaj, adaptivni tempomat,aluminijumske felne od 18” cena iznosi 32.490€.

HONDA CR V 3
HONDA CR V 13

close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste