Hyundai – Redizajniran i20

Ulepšana spoljašnjost i unaprađena povezanost sa mobilnim uređajima glavne su novosti kod restilizovanog Hyundai-a i20

Osnovni pogon je benzinski agregat od 1.200 kubika u verziji od 75 ili 84 konjske snage, a tu je i 1.0 turbo u verziji od 100 ili 120 konjskih snaga

Jedan od najboljih modela u B segmentu, Hyundi i20, podrvrgnut je redizajnu. Kada je izgled u pitanju, očigledno je želja bila nešto dinamičniji izgled, što je novom maskom hladnjaka, redizajniranim svetlosnim grupama i odbojnicima i učinjeno. Nov je i dizajn aluminijumskih točkova, koji se nude u dimenziji od 15 i 16 inča. Pored ovih sistema koji poboljšavaju komoditet, nisu zapostavljeni ni brojni sistemi koji poboljšavaju bezbednost, kao što je upozorenje o napuštanju trake, upozorenje u slučaju umora i autonomno kočenje.

New Hyundai i20 2

Posebna pažnja je posvećena povezanosti sa mobilnim uređajima. Sedmoinčni displej je sada standard u višim paketima opremljenosti, a dostupna je i „mirror“ opcija, odnosno kopiranje svih funkcija sa telefona na displej automobila, za korisnike Android i IOS mobilnih uređaja. Za sada se pominju dva motora u dve opcije snage. Osnova je benzinski agregat od 1.200 kubika u verziji od 75 ili 84 konjske snage, kao i 1.0 turbo u verziji od 100 ili 120 konjskih snaga.

New Hyundai i20 Interior 1

close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste