Odštampajte ovu stranicu
Jamajka – U zemlji šume, vode i džointa

Jamajka – U zemlji šume, vode i džointa

Ono što najčešće čujete na Jamajci jeste: No problem, man! A onda shvatite da su problemi svuda unaokolo. Ali, ko će još da se zamajava time kada ste na plaži okruženi sočnim tropskim voćem i tirkiznim morem. Don't bogart that joint, my friend…

jamajka 2

Jamajčani su naglašeno druželjubivi, mada niste uvek sigurni da li je to zato što im vaše društvo prija ili samo žele nešto da vam prodaju. I odmah ste svi braća (Yo man, respect!) a uz flašu domaćeg ruma objasniće vam potanko kako su Španci pre 500 godina počinili genocid nad lokalnim stanovništvom, zašto Bob Marli nije hteo da ga leče od raka i kako ga je Piter Toš učio da svira gitaru, pa čak i kako da uz pomoć vudu obreda obezbedite uspešnu poslovnu godinu! I nemojte se iznenaditi ako baš slučajno imaju kod sebe neki magični rekvizit koji će vam za 10 dolara rešiti mnoge životne probleme.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna 34 320

DRIVEin magazin je prvi digitalni interaktivni lifestyle mesečni magazin u Srbiji.
BESPLATNO i samo jedan klik daleko od vas


DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.