Singer Flytrack Collection - Lepota jednostavnosti

Kada bude i zvanično porinuta, superjahta Nord, nastala u nemačkom brodogradilištu Lürssen, biće jedna od najvećih i najluksuznijih jahti na svetu, sa primarnim akcentom na autnomiji i sposobnosti da prevaljuje velike destinacije

mercedes gla 02

Singer Flytrack kolekcija je jedan od sigurnih kandidata da postane prava časovničarska klasika u godinama koje dolaze. Kod ovog modela je sve suprotno savremenim trendovima koji uporno diktiraju što kompleksnije funkcije, što više mogućnosti, maltene je uz časovnik potrebno i uputstvo za upotrebu na par storina strana. Singer Flytrack je sušta suprotnost, a njegove osnovne odlike su jednostavnot i kvalitet.

Svako kućište je izrađeno od titanijuma, ručno polirano, sa takođe ručno nanetom pozlatom u donjem desnom uglu. Postoji nekiliko dizajnerskih kombinacija kada su cifer i kaiš u pitanju, a svaka je prilično svedena, ali istovremeno i originalna. Crna kožna perforirana narukvica je kao stvorena za ljubitelje automobilizma, smeđa kožna narukvica predstavlja elegantniju opciju, a tu je i sintetički kaiš idealan za ljubitelje sporta.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna 34 320