Odštampajte ovu stranicu
Triumph Tiger 900 Bond Edition - 007 na dva točka

Triumph Tiger 900 Bond Edition - 007 na dva točka

Konačno se desila i premijera dugo očekivanog 25 filma o tajnom agentu Jamesu Bondu, a jedna od veoma značajnih sporednih uloga pripala je i dvotočkašu Triumph Tiger 900 Bond Edition

DSC 2843

Prilikom snimanja najnovijeg filma o tajnom agentu James Bond-u angažovano je mnogo vozila već smo pisali o Land Rover automobilima koji su učestvovali na snimanju, a veoma zapažene akcione scene su imali i Triumph motocikli. Na setu su se našli modeli Tiger 900 i Scrambler 1200.

Proizvođač je produkciji dostavio potreban broj motocikala koji su posebno pripremljeni prema zahtevima kaskaderskog tima. Po rečima Lija Morisona, koordinatora kaskaderskog tima, posebno je bio omiljen Triumph tiger 900. Po njegovim rečima to je jedan od naboljih motocikala koje je ikada imao priliku da vozi. Njime je moguće savladavati stepenice, driftovati u trećem stepenu prenosa, a omogućava i kontrolisano bočno klizanje u krivinama poput Moto GP motocikala.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna DriveIn 37

DRIVEin magazin je prvi digitalni interaktivni lifestyle mesečni magazin u Srbiji. magazin je prvi digitalni interaktivni lifestyle mesečni magazin u Srbiji.
BESPLATNO i samo jedan klik daleko od vas


DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.