Odštampajte ovu stranicu
BMW CE 04 - Tiha revolucija

BMW CE 04 - Tiha revolucija

Elektrifikacija na dva točka nije novost, ali modelom CE 04 nemački BMW kao da menja dosadašnja pravila igre, slično kada je svojevremeno predstavljena gama električnih “i” modela

lefkada (11)

BMW CE 04 je dvotočkaš koji je u svakom pogledu revolucionaran i neobičan, ali on svojim karakteristikama potpuno zadovoljava potrebe velike većine redovnih korisnika motocikala. Pomenimo prvo autonomiju sa jednim punjenjem baterije, koja iznosi 130 kilometara.

To nije dovoljno za potpuni osećaj slobode na dva točka, tako da jedino za šta BMW CE 04 nije “kvalifikovan” su putovanja. Ali, treba napomenuti da je u pitanju neka vrsta skutera, tako da je za pretpostaviti da će ga velika većina korisnika koristiti za svakodnevno “zujanje” po gradu. A u gradu je BMW CE 04 na svom terenu.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna DriveIn 35

DRIVEin magazin je prvi digitalni interaktivni lifestyle mesečni magazin u Srbiji. magazin je prvi digitalni interaktivni lifestyle mesečni magazin u Srbiji.
BESPLATNO i samo jedan klik daleko od vas


DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.