BMW – Pedale i baterije

Poslednjih godina veoma su popularni BMW električni automobili, ali bavarski proizvođač u ponudi ima u električne dvotočkaše i to one sa pedalama

Na nizbrdici baterija se dopunjuje, za potpuno zaustavljanje su zadužene kvalitetne disk kočnice

Podrazumeva se da je baš kao i automobili ovog nemačkog proizvođača i ovaj dvotočkaš premijum karaktera i visoke preciznosti izrade. Baterija se nalazi sakrivena u ramu, tako da je dizajn veoma elegantan, a ovaj dvotočkaš bi posebno dobro izgledao kad bi se skinuli pomalo staromodni blatobrani. Da, veoma su korisni po kiši, ali bolje pet dana godišnje da vas okupaju točkovi, ali da ostalih 360 budete više u trendu.

bmw ebike 2

Na kraju krajeva, i sa blatobranima ćete na kraju vožnje biti mokri, samo malo manje. E sad, podatak vredan poštovanja – autonomija sa jednim punjenjem baterije je oko 100 kilometara. Naravno, to ne znači da nimalo ne morate da „pedalate“. Morate, a baterija je tu da asistira kad je potrebno, a na nizbrdici se, naravno, dopunjuje. Idealno za beogradske ulice. Ako živite u Vojvodini, više vam se isplati klasičan dvotočkaš. A cena? Sitnica – oko 4.000 dolara.