Odštampajte ovu stranicu
Lambo Esavox – Bass reflex ili konjske snage?

Lambo Esavox – Bass reflex ili konjske snage?

Italijanski ekspert na polju audio tehnike, kompanija Esavox predstavila je ozvučenje koje bi svaki zaljubljenik u automobile mogao samo da poželi

A na osnovu izgleda ovog ozvučenja, moglo bi da se zaključi da se stručnjaci ovog italijanskog proizvođača razumeju i u dizajn

Kompletno kućište Esavox zvučnika je inspirisano detaljima Lamborghini automobila, pa se tako zvučnici nalaze iza mrežica u kućištima koja neodoljivo podsećaju na usisnike vazduha ka interkulerima, a tu je i originalni Lamborghini izduvni nistem, a ne samo šminka koja podseća na cevi izduvnog sistema. Zvučna kutija je izrađena od ugljeničnih vlakana, tu je sistem kontrole vibracija, 600 vati i „sabvufer” od petnaet inča. Žurka na otvorenom može da počne! Ups, ne može, cena je 24.200 dolara!

 

DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.