Ukeg Growler - Bure piva za poneti

Ukeg Growler je veoma praktično burence, koje vam pruža mogućnost da ono retko domaće pivo koje ne možete nabaviti nigde drugde osim baš u tom jednom lokalu, ponesete sa sobom kući.

Nije u pitanju samo siguran način da obradujete ukućane, već i konačno rešenje da se zauvek rešite zvocanja zbog toga što ste se ponovo zadržali u baru.

Načinjen od izolovanog nerđajućeg čelika sa duplim vakumom, sadrži nekoliko finih detalja od mesinga, kao što su slavina pod pritiskom, merač pritiska i ručka za nošenje, koji mu daju otmen, starinski izgled. Sadrži poseban poklopac za regulisanje karbon dioksida koji koristi standardnu CO2 patronu, dozvoljavajući vam da podesite pritisak pod kojim će slavina izbaciti piće prema sopstvenoj želji, tako da možete sipati pivo sa bilo kojom količinom karbonacije, koju u svakom trenutku možete proveriti pogledom na merač pritiska.

Ukeg mali 02

Može se nabaviti u dve varijante sa različitim kapacitetom pića – model od 1.8 litara i veća verzija od 3.7 litara, u zavisnosti od vašeg ličnog kapaciteta ili broja ljudi s kojim planirate da delite.