Hoće li Craig biti novi-stari Bond?

Pre bih presekao vene nego što bih pristao da radim još jedan Bond film – rekao je Danel Craig po završetku snimanja filma Spectre. Ipak, kako trenutno stvari stoje, obrt nije nemoguć. Nikad ne reci nikad...

Kada se pogleda spisak mogućih naslednika Craiga, gde je jedini bar na prvi pogled dobar izbor Tom Hardy, svi se nadamo da će Craig još bar jednom naručivati votku-martini

Daniel Craig nije bio potpuno jasan u svojoj izjavi da apsolutno nema nameru da snima još jedan Bond film. Kao da je hteo da vrata ne zatvori u potpunosti, rekavši kako u tom trenutku apsolutno ne razmišlja da snima novi film i da mu je jedina namera da se malo posveti sebi. Na taj način je ostavio malo prostora za dalje pregovore, a slikovita izjava kako bi pre prerezao vene je možda pre bila tu da stavi do znanja da će i cena njegovog učešća u još jednom projektu biti znatno viša.

Daniel Craig 007 04

A da pregovori definitivno nisu završeni jasno su nedavno stavili do znanja i producenti Barbara Broccoli i Michael G. Wilson rekavši da je Craig trenutno njihov prvi izbor i želja kada je snimanje novog nastavka u pitanju. To je potvrdio i Callum McDougall, izvršni producent poslednjeg Bond filma, koji je izjavo da se svi nadaju i rade na tome da Daniel Craig još jednom tumači lik Džemsa Bonda.

Naime, prema njihovim tvrdnjama, usmeni dogovor o snimanju još jednog filma je postignut, a ostao je još samo formalni deo oko potpisivanja ugovora. Iskreno, kada smo videli spisak potencijalnih naslednika, i mi se nadamo da će Craig još jednom naručivati votku-martini.