LG Wine Smart – Android po ugledu na pretke
Fotografije LG

LG Wine Smart – Android po ugledu na pretke

Za sve one koji nostalgično gledaju na vremena kada su se mobilni telefoni razlikovali ne samo po veličini i ceni, LG je premio odgovor – Wine Smart

U pitanju je neka vrsta hibrida koji kombinuje nekada veoma popularan koncept telefona na preklop sa savremenim 5.1 android operativnim sistemom.

Korisnik dakle ima klasičnu tastaturu koja u velikom broju situacija olakšava korišćenje telefona, ali tu je i ekran osetljiv na dodir, koji nudi praktično sve što i bilo koji pametni telefon ekonomske klase. Prednost ekrana relativno skromne rezolucije i brzog procesora je velika brzina rada, kao i sasvim prihvatljiva autonomija.

STYLE LG Vine Smart 01

Zadnja kamera od 3,15 megapiksela i prednja od samo 0,3 megapiksela su danas prevaziđene, ali su i sasvim dovoljne za prosečnog korisnika, a ovaj telefon definitivno nije namenjen zahtevnim korisnicima „smartfonova”. Za ovaj uređaj će se najverovatnije odlučiti nostalgičari koji još nisu u potpunosti prihvatili sve mogućnosti koje prižaju pametni telefoni, kao i oni koji žele nešto drugačije.