Signature Touch for Bentley – Daljinsko brisanje podataka

Već pet godina Bentley i proizvođač luksuznih telefona Vertu imaju uspešnu saradnju, a najnoviji telefon predstavlja samo dopunu i obavezan dodatak uz ključeve ovog luksuznog automobila

Kupac može telefon da personalizuje izborom osam boja kože i 16 boja konca kojim je ona proštepana

Najnoviji Vertu telefon Signature Touch u specijalnoj ediciji namenjenoj vlasnicima Bentli automobila, kao i svima koji vole ovaj brend, pravi je izuzetak u svetu telekomunikacija. Danas više nije lako kreirati originalan telefon, jer monoton dizajn tač skrin uređaja dizajnerima ne ostavlja dovoljno manevarskog prostora. U Vertuu su se dodatno potrudili, tako da je telefon izrađen od kvalitetnih materijala, a tu je i prelepi trodimenzionalni Bentli logo. Kupac može telefon da personalizuje izborom osam boja kože i 16 boja konca kojim je ona proštepana.

Signature Touch for Bentley phone launched

Naravno, danas nije dovoljno samo kvalitetno kućište, daleko su važniji hardver i softver, a Signature Touch ne zaostaje ni u tom pogledu. Za ovaj aparat je upotrebljen najsavremeniji Vertu ekran, sistem koristi 5.1 Android operativni sistem, a tu su i pogodnosti za daljinsko upravljanje telefonom, tako da vlasnik može da zaključa telefon, pa i da izbriše sve podatke sa njega u slučaju da je izgubljen ili ukraden.