Nikon Keymission 360 – Drugačiji pogled na svet
Fotografije: Nikon

Nikon Keymission 360 – Drugačiji pogled na svet

Nikon se priključio sve popularnijem trendu i predstavio prvu akcionu kameru, namenjenu ljubiteljima ekstremnih sportova. Poznata kompanija je ipak lestvicu konkurenciji podigla na viši nivo, jer Nikon Keymission 360 kamera snima video u najvišoj 4K rezoluciji u krugu od 360 stepeni.

Može da zaroni do dubine od 30 metara, otporna je na prašinu i udarce, a u nju je ugrađen i provereni Nikonov VR sistem za smanjenje vibracija

To je izvedeno upotrebom dva objektiva i moćnog softvera, a krajnji rezultat je impresivan, jer gledalac može samostalno da bira koji kadar akcione scene želi da posmatra.

Nikon Keymission 2

Iz Nikona poručuju da je Keymission 360 kamera veoma jednostavna za rukovanje, jer je prvenstveno namenjena za amatersku upotrebu, ali da će krajnjim rezultatima sasvim sigurno biti zadovoljni i profesionalci.

Podrazumeva se da je ova akciona kamera otporna na ekstremne uslove košišćenja. Može da zaroni do dubine od 30 metara, otporna je na prašinu i udarce, a u nju je ugrađen i provereni Nikonov VR sistem za smanjenje vibracija, pa su klipovi znatno kvalitetniji tokom zahtevnih snimanja.