Odštampajte ovu stranicu
Hesen 18850 – Palata na talasima

Hesen 18850 – Palata na talasima

Proizvođač luksuznih jahti Hesen priprema ekskluzivan model 18850, prvenstveno namenjen onima sa dubokim džepovima, ali se od njih očekuje i da će umeti da prepoznaju i iskoriste sve kvalitete koje ovo plovilo ima

mercedes 2

Hesen 18850 je superluksuzna jahta, ili je možda bolje reći brod, ukupne dužine 50 metara. Ipak, proizvođač se potrudio da u tih 50 metara ne stane toliko svega da ovu jahtu obesmisli kao plovilo. Model 18850 je jahta koju će sigurno ceniti ne samo ljubitelji luksuza, već i iskusni skiperi i moreplovci. Naime, u tih 50 metara se našlo dovoljno prostora za samo deset putnika, jer čelični trup broda je prvenstveno oblikovan tako da on ima savršene hidrodinamičke karakteristike, pa tek posle toga da njegov oblik može da udomi kabine velikih dimenzija.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna 34 320

DRIVEin magazin je prvi digitalni interaktivni lifestyle mesečni magazin u Srbiji.
BESPLATNO i samo jedan klik daleko od vas


DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.