HTC – Predstavljen U12 Life

Modelom U12 Life, HTC obogaćuje ponudu telefona srednje klase, koji mogu da se pohvale performansama najviše kategorije

Za napajanje kamera, procesora i velikog, ekrana, U12 life koristi bateriju od 3600 mAh, koja garantuje dan bez dopunjavanja

Kompanija HTC predstavila je najnoviji i najpristupačniji model u ponudi, model U12 life. Na zadnjoj strani, U12 life raspolaže sa dvostrukom kamerom koja olakšava izradu fotografija I portreta sa zamućenom pozdinom, slično kao i kod profesionalnih fotoaparata. Pored toga, ovaj uređaj podržava snimanje video klipva maksimalne 4K rezolucije. Prednja kamera omogućava izradu selfija bogatih detaljima čak i u mraku, pomoću blica, a tu je i režim ulepšavanja, koji fotografiju obrađuje tako da podsećaju na slike kakve obično viđama na naslovnim stranama.

HTC U12 life Moonlight Blue

U12 life ima dvostruku završnu obradu prugama na akrilnom staklu sa metalnim dizajnom koji okružuje 18:9 full-body ekran. Osim toga, U12 life je ojačan tako da bude otporan na ogrebotine i sačuva lep izgled. Za napajanje kamera, procesora i velikog, ekrana, U12 life koristi bateriju od 3600 mAh, koja garantuje dan bez dopunjavanja. Takođe, mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 636 omogućava da uređaj obavlja više stvari odjednom bez iscrpljivanja baterije, kao i brzinu preuzimanja podataka do 600 Mb/s, ako je dostupno.

HTC U12 life Twilight Purple