Odštampajte ovu stranicu
Aleksandar Šapić - Istina je u oku posmatrača

Aleksandar Šapić - Istina je u oku posmatrača

Naš proslavljeni vaterpolista o tome šta ga je podstaklo da pokrene fondaciju Budi human, o razlozima ulaska u političke vode, ali i o vedrijim temama, kao na primer kako je nastao čuveni Gangula

01 sapic

Obećali smo da na ovim stranama nećete gledati političare. Možda vam se čini drugačije, ali mi to obećanje nismo pogazili. Ovog puta nismo razgovarali ni sa bivšim vaterpolistom. Naš sagovornik je ovaj put bio Alekandar Šapić, osnivač fondacije Budi human. U vremenu kada su svi okrenuti sebi i svojim problemima, želeli smo da ovaj prostor koji nam je na raspolaganju iskoristimo na pravi način. Bilo bi divno kada bi bilo više javnih ličnosti spremnih da svoje vreme, znanje i trud daruju onima kojima je to najpotrebnije.

KOMPLETAN TEKST


nas 13 02 320

DRIVEin magazin je prvi digitalni interaktivni lifestyle mesečni magazin u Srbiji.
BESPLATNO i samo jedan klik daleko od vas


DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.