Odštampajte ovu stranicu
Petar Wagner - Fantom iz noćnih senki

Petar Wagner - Fantom iz noćnih senki

Na koronom osakaćenoj muzičkoj sceni posebnu pažnju u poslednjih godinu dana privukla je synth pop grupa „Fantom“. Eterično senzualne melodije i tekstovi koji izranjaju iz noćnih senki grada nadovezuju se na efektne gif animacije u spotovima, a glavni junak ovih melanholičnih muzičkih vinjeta je Petar Wagner

mercedes gla 02

Zbirka pesama „Noćne priče“ snimljena je jednom gitarom, mikrofonom i laptopom u vreme vanrednog epidemijskog stanja u Srbiji uz pomoć pridruženih članova „Fantoma“, Lunom Škopeljom i Nemanjom Maksimovićem. Pesme su snimljene na kaseti, a toplina, šum i mulj starih traka svojevrsni su „odmor za uši od digitalne oštrine, beg u nostalgično-melanholični univerzum ušuškanih, a opet razigranih analognih zvukova iz prošlog veka“.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna 34 320

DRIVEin magazin je prvi digitalni interaktivni lifestyle mesečni magazin u Srbiji.
BESPLATNO i samo jedan klik daleko od vas


DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.