Dragana Kosjerina - Fascinacija TV licima je prošlost

Pre nego što je postala prepozatljivo lice Nacionalnog servisa, Dragana Kosjerina (33) je kao klinka maštala da bude stomatolog. U to vreme se uspešno oprobala i kao manekenka, čak i ponela titulu Miss Teen 2014. godine.

mercedes gla 02

Međutim, iako je kao odličan đak završila Zubotehničarsku školu, interesovanja su joj se usmerila ka psihologiji. Na žalost, nije uspela da prođe prijemni te je napravila godinu dana pauze u školovanju  i potom se okrenula rezervnom planu - Fakultetu za kulturu i medije Megatrenda. Time je započeo njen profesionalni put u medijima, prvo na specijalizovanom Sport klubu, a onda 2014. godine i na RTS.

U novoj sredini oprobala se kao voditelj različitih programa, uključujući i sportski, ali i obrazovno-naučni, a pravu popularnost donose joj uloge voditelja Beovizije ( 2018. i 2019. godine), kviza Ja volim Srbiju i Jutarnjeg programa. Dragana je danas u neku ruku najprepoznatljivije lice RTS, a sudeći prema ovdašnjim novinarskim tekstovima i najlepše jer je praktično svi do jednog predstavljaju kao lepu ili prelepu voditeljku!

KOMPLETAN TEKST


Naslovna 34 320