Absint – Zelena vila iz mašte

Mogli bi da se okupimo i da pijemo lozu ili šljivu, ali tako bi bili obični alkoholičari. Hajde da pijemo absint! Tako ćemo našem pijanstvu da damo jedan uzvišeni karakter. Da li je baš tako?

Diskretni šarm luksuza

Tik uz novosadsku Zelenu pijacu, na broju 86 u ulici Bulevar oslobođenja, restoran La Morena ozbiljno naginje epitetu luksuznog domaćinskog svetilišta vrhunskih vina i podjednako dobrog zalogaja.

Ono sve što znaš o meni…

Među brojnim činjenicama i isto tako brojnijim izmišljotinama koje se odnose na vino, ima i onih koje se izdvajaju kao posebno zanimljive. Zagrabili smo u tu veliku korpu svakojakih podataka i izdvojili one koji će vam pomoći da bolje upoznate…

Sladoled - Ledeno zadovoljstvo

Iako se još Neron tokom vrelih letnjih dana gostio mešavinom leda i voćnih sokova, prvi pravi recept za sladoled u Evropu je stigao iz Kine oko 1295. godine. Veruje se da ga je sa svojih putovanja doneo svetski trgovac i…

Kraft piva - Pivo, ali sa stilom

Ko kaže da to nije moguće? Zahvaljujući malo entuzijazmu pojedinih pivoljubaca, malo dobrom poslovnom instinktu, ponuda piva u Srbiji počela je poslednjih godina konačno da poprima pristojne oblike

Pun Ambar

Jedna od dobitnih kombinacija u pokeru zove se Full House ili „pun ambar”. Restoran Ambar u beogradskoj Beton hali, uveliko je pun, ponude i gostiju, ma koliko se „ambaraši” trudili da ostanu neprimećeni.

Pizza - Savršen krug

Koliko puta ste bili u dilemi – hoćemo u „mek“ ili na picu? Idite na picu, ako ništa drugo, svaki zalogaj će biti protkan istorijom koja seže do antičkih vremena
close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste