Odštampajte ovu stranicu
Treći Salon žilavke: Vinski brend Hercegovine

Treći Salon žilavke: Vinski brend Hercegovine

Treće izdanje Salona žilavke, koje u restoranu Vinska Galerija u Trebinju organizuje Podrumi Vukoje 1982, predstavilo je ove godine 21 vinariju iz Hercegovine, te šest štandova s tipičnim hercegovačkim gastronomskim proizvodima.

mercedes 2

Generalno, ovo je jedna od uzbudljivijih vinskih manifestacija u regionu, budući da se radi o sorti koja ima dovoljno potencijala za široku paletu vrhunskih vina i koju je Radovan Vukoje, vlasnik vinarije Podrumi Vukoje 1982 i spiritus movens ove manifestacije, okarakterisao kao „sliku i priliku Hercegovine i Hercegovaca“. Kada je ovogodišnji Salon žilavke u pitanju, tri stvari bi valjalo izneti u prvi plan. Prva je ta da su gotovo bez izuzetka sva izložena vina bila tehnološki besprekorno odrađena, što sa žilavkom u Hercegovini do pre desetak godina i nije bio slučaj.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna 34 320

DRIVEin magazin je prvi digitalni interaktivni lifestyle mesečni magazin u Srbiji.
BESPLATNO i samo jedan klik daleko od vas


DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.