Treći Salon žilavke: Vinski brend Hercegovine

Treće izdanje Salona žilavke, koje u restoranu Vinska Galerija u Trebinju organizuje Podrumi Vukoje 1982, predstavilo je ove godine 21 vinariju iz Hercegovine, te šest štandova s tipičnim hercegovačkim gastronomskim proizvodima.

Sake – Kako nastaje piće bogova

Kažu da u pripremi vino traži slugu, a rakija gospodara. Japanski sake, iako mnogo sličniji žestokim pićima, u pripremi i konzumiranju, ima mnogo više sličnosti sa najplemenitijim vinima...

Njegovo veličanstvo biftek

Svi kod kuće često spremamo jela od mesa, ali retko ko zna da pripremi biftek, a da on bude, bar na prvi pogled, kao onaj sa reklame. Postoji tu nekoliko „caka“, a evo i par saveta kako da sami pripremite…

Vinski maraton po drugi put

Najzabavnija nova manifestacija Srbije prošle godine, Vinski maraton na Palicu održace se po drugi put 22. septembra ove godine na istom mestu s još bogatijim programom.

Ouzo - Piće sa ukusom Grčke

Nastao pre nekoliko vekova, danas je nezaobilazni apertiv na tradicionalnoj grčkoj trpezi. To je piće koje svakom svojom aromom odiše mediteranskom privlačnošću i šarmom. Upoznajte uzo.

Giros: Ipak se okreće

Grčka kuhinja je jedna od najbogatijih i najzdravijih na svetu, iako možda nije najpoznatija. Šta nas onda toliko privlači kod njenog superpopularnog i nezdravog fast food specijaliteta?
close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste