Odštampajte ovu stranicu
Coolpad Torino S – Kinez italijanske krvi

Coolpad Torino S – Kinez italijanske krvi

Kineski Coolpad Torino S osmišljen je da pomeri granice u nižoj srednjoj klasi. I pored cene od 200 evra, on konkuriše najboljim proizvodima na tržištu

Blago zakrivljen ekran i kvalitetno kućište čine da ovaj telefon savršeno leži u ruci. Mnogo bolje nego pomodno stilizovani skuplji aparati

Kineski proizvođač Coolpad nedavno je predstavio telefon koji u jeftinijoj srednjoj klasi pomera granice. Iako mu je cena oko 200 evra, po svojim karakterisrtikama i kvalitetu izrade parira mnogo skupljim uređajuma. Telo telefona je izrađeno od jednog komada plastike, tako da je čvrsto, a zahvaljujući zakrivljenom ekranu, savršeno leži u ruci. Neke od naprednih funkcija su: Čitač otiska prsta, infra-crveni port, veoma kvalitetan IPS HD displej, 2 GB RAM i microSD do 128 GB, mnogi će ceniti i dual SIM podršku, a tu su 64-bitni Snapdragon 410 1.2 GHz četvorojezgarni procesor.

coolpad 1

Ovaj uređaj može da se pohvali i dobrom kamerom, od pet megapiksela napred i osam pozadi. Jedina mana bi u najavi mogla da bude baterija od 1.800 mAh, ali proizvođač obećava da njen kapacitet obezbeđuje autonomiju istu, ili veću nego kod konkurenata.

coolpad 2
DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.