Bratislava uzvraća udarac

Dva Amerikanca i Islanđanin, ako se ne varam, odlaze u Bratislavu jer su čuli da tamo ima mnoštvo lepih devojaka koje jedva čekaju seks sa strancima. Međutim, kada su došli, dospevaju u ruke nekih tipova koji su razradili biznis iznajmljivanja ljudi za mučenje! Ima li bolje preporuke da posetite jedan grad? Pa još kada je praktično u komšiluku

Nikola Rakočević – Sami sebi smo najveća prepreka

Glumac Nikola Rakočević (35) jedan je od autentičnih dragulja ovdašnjeg glumišta. Neposredan pred kamerama i na sceni, ovaj rođeni Kragujevčanin je 2014. godine na Berlinskom filmskom festivalu uvršćen među 10 nadolazećih evrospkih glumačkih zvezda, a sada ga ponovo gledamo u punom sjaju u TV seriji „Jutro će promeniti sve“

Voja Žanetić – Humor u Srbiji je neuništiv

Vojislav Voja Žanetić širokoj publici je trenutno najpoznatiji kao jedan od autora i voditelja satirične emisije Pljiž na televiziji N1. U društvu Mićka Ljubičića i Draže Petrovića on analizira našu svakodnevicu, na način koji je često mnogo više nego samo duhovit i zabavan.

02 voja zanetic

Tokom svoje karijere Žanetić se oprobao na mnogim poljima, kao scenarista, pisac, novinar, stručnjak za marketing. Ali, kako sam kaže, mi živimo na podneblju gde će bar još nekoliko stotina godina biti veoma interesantno baviti se satiričarskim radom. Srbija za to ima dobre teme i najbolju publiku.

KOMPLETAN TEKST


DriveIn magazin br25


Tunis – Fatamorgana u raju

To što u Sahari svaki kamilar ima mobilni i nije iznenađenje. Možda nije ni to što gotovo svako od njih govori više jezika nego većina srpskih menadžera. Ali da flaša vode košta u pustinji koliko i u Beogradu – to je ipak novost!

Vinski maraton po drugi put

Najzabavnija nova manifestacija Srbije prošle godine, Vinski maraton na Palicu održace se po drugi put 22. septembra ove godine na istom mestu s još bogatijim programom.

Travel – Magija studentskog smeštaja

Reč hostel vremenom je dobila neku vrstu negativne konotacije koja asocira na jeftino. Da li to što je nešto jeftino baš mora da znači i da je loše? U slučaju Lavender Circus hostela ne mora. 

close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste