Vinski maraton po drugi put

Najzabavnija nova manifestacija Srbije prošle godine, Vinski maraton na Palicu održace se po drugi put 22. septembra ove godine na istom mestu s još bogatijim programom.

Travel – Magija studentskog smeštaja

Reč hostel vremenom je dobila neku vrstu negativne konotacije koja asocira na jeftino. Da li to što je nešto jeftino baš mora da znači i da je loše? U slučaju Lavender Circus hostela ne mora. 

Vida Medić – Uspeh uprkos svemu

Po svim merilima uspeh Vide Medić, koja je pre pet godina počela da se bavi triatlonom i odmah postala prvak države, a zatim još i ponovila taj uspeh svake naredne godina, spada u svetske sportske kuriozitete. I to ne baš male...

intervju Vida Medić

Ali, ova priča o uspehu ima i svoju drugu stranu. Naime, mlada sportistkinja praktično sve ove godine sama se snalazi kako da uz pomoć porodice i prijatelja finansira treninge i putovanja na takmičenja, pa je čak i dres Srbije u kome nastupa po svetu morala da kupi – sama.

KOMPLETAN TEKST


Naslovna DriveIN broj 23


Ivana Nikolić – Jahač na duge staze

Rođena u Šapcu, glumica Ivana Nikolić (36) danas je jedna od najprepoznatljivijih srpskih glumica srednje generacije, čemu je posebno doprinela uloga u popularnoj TV seriji „Ubice mog oca“, ali i medijski u „sitna crevca“ ispraćen njen brak i razvod s glumcem Petrom Strugarom.

close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste