BMW – Besplatno održavanje

Service Inclusive za sve kupce novih BMW automobila podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina

BMW Service Inclusive odnosi se na sve BMW modele koji su u ponudi. Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljama, bez obzira na teritoriju na kojoj se vozilo zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu

U 2018. godini BMW Srbija nastavlja standardnu uslugu Service Inclusive (BSI) za sve kupce novih BMW automobila. Ovaj paket usluga podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 km. To znači da će u ovom periodu kupci novih BMW vozila uživati u vožnji bez ikakvih briga o održavanju ili servisiranju.

BMW BSI

Paketom Service Inclusive obuhvaćene su sledeće besplatne usluge: servis/zamena motornog ulja i filtera ulja, zamena filtera vazduha, zamena filtera goriva, zamena mikro filtera, zamena svećica, zamena kočne tečnosti, detaljna provera vozila u skladu sa servisnom knjižicom.

BMW Service Inclusive odnosi se na sve BMW modele koji su u ponudi. Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljama, što predstavlja dodatnu pogodnost za vlasnika vozila jer osigurava održavanje vozila u skladu sa BMW standardima bez obzira na teritoriju na kojoj se zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu.Pravo na korišćenje BMW Service Inclusive paketa usluga se završava kada se dostigne jedno od dva ograničenja - pređenih 100.000 kilometara ili 5 godina. Ako vozilo bude prodato pre nego što se ovi uslovi ispune, pravo na korišćenje usluga se prebacuje na novog vlasnika i ostaje na snazi dok se jedno od ograničenja ne ispuni.