Jaguar – E-Pace pretpremijerno

Novi kompaktni spotski SUV model Jaguar E-Pace danas je predstavljen u salonu kompanije British Motors

Svi zainteresovani će imati ekskluzivnu priliku da u narednih nekoliko dana vide model E-PACE u British Motors prodajnom salonu, a svečana premijera i isporuka E-PACE modela, se očekuje početkom 2018. godine

E PACE4

Jaguar E-Pace je jasan odgovor na nesmanjene želje tržišta za novim premijum SUV modelima, a prostora za novitet očigledno ima u svim klasama. Jaguar E-Pace je E-PACE je zamišljen i izrađen kao dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea, koji se u Jaguar porodici nalazi ispod F-Pace modela. I pored relativno kompaktnih dimenzija, karakteriše ga prostran enterijer i kabina sa visokokvalitetnim materijalima, dodatno pojačana bezbednost i naglašene performanse.

 E PACE1

Dizajniran je da vožnju učini sigurnijom i prijatnijom, a zahvaljujući Touch Pro infotainment sistemu koji se koristi putem desetoinčnog ekrana na dodir, vozač mnogo lakše stiže do željenih informacija i jednostavnije upravlja vozilom. Model koji se nalazi u British Motors salonu je R Sport SE, sa 2.0 benzin motorom i pogonom na sva četri točka.Cena osnovnog paketa novog člana Jaguar porodice se kreće od 34.640EUR.

Više informacija o modelu E-Pace pronađite OVDE