Honda - Specijalna ponuda

Honda Srbija pripremila je specijalnu ponudu za jedan od svojih najpopularnijih modela, SUV CR-V.

Hondu CR-V sa 2.0 i-VTEC benzinskim agregatom od 155KS i pogonom na sva četiri točka možete kupiti po posebnoj ceni od 24.990 eura

Model CR-V predstavlja spoj modernog dizajna, uzbudljivih performansi i udobnosti premijum automobila. Unutrašnji prostor potpuno je iskorišćen. Praktična zadnja sedišta se obaraju jednim lakim potezom, povećavajući prostor za prtljag sa 589 litara na čak 1.146 litara.
Više puta nagrađivan Hondin 4x4 pogon u potpunosti se uključuje kada senzori na točkovima detektuju potrebu za dodatnom snagom, tako se CR-V može pohvaliti manjom potrošnjom goriva, jer se obezbeđuje maksimalno prijanjanje točkova samo po potrebi. Optimalna snaga, stabilnost i upravljivost odlika su svih verzija CR-V modela. To je standard Hondinog VSA sistema, koji uključuje nekoliko naprednih asistencija čineći vožnju sigurnom.

60507 2015 CR V

Honda CONNECT audio i informacioni sistem u okviru centralnog 7" ekrana osetljivog na dodir, koji se može kontrolisati funkcijama pametnog telefona, učiniće svako putovanje zabavnim.Kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate, pri čemu vrednost korišćenog automobila može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila.

Detaljnije informacije o specijalnoj ponudi možete pronaći OVDE