Delphi - Šampioni pet godina zaredom

Delphi Automotive PLC je prepoznat od strane Ethisphere instituta kao „Najetičnija svetska kompanija“ u 2017. godini

Najetičnije svetske kompanije se biraju pomoću rezultata generisanih u pet ključnih kategorija: etika, društveno odgovorno poslovanje, etična organizaciona kultura, upravljanje i rukovodstvo, inovacija i ugled

“Svakodnevno i na svakoj lokaciji širom sveta, Delphi sa našim ljudima nastoji da radi na najvišim standardima integriteta, što ova nagrada i potvrđuje da je naš rad usklađen sa etičkim stadardima,” rekao je David M. Sherbin, viši potpredsednik, generalni zastupnik, sekretar i glavni službenik za usaglašenost, Delphi Automotive. “Mi cenimo pouzdano mesto u globalnoj poslovnoj zajednici i shvatamo da je u cilju održavanja naše poziciji, neophodno neumorno nadograđivanje etičke kulture”.
Delphi Automotive PLC je globalni auto dobavljač tehnologija koje objedinjuju sigurnija, „zelenija“ i više povezana rešenja za putnička i komercijalna vozila. Sedište kompanije je u Gilligamu, u Velikoj Britaniji. Delphi ima tehničke centre, proizvodne pogone i servise za podršku kupcima u 46 zemalja sveta.

Delphi fabrika u Novom Sadu, u Srbiji, proizvodi električne instalacije za proizvođače automobila širom Europe. Delphi fabrike su posvećene tome da budu čiste, sigurne i efikasno radno mesto koje može pružiti mogućnosti zaposlenima na svim nivoima. Pogon je preseljen na novu lokaciju u potpuno renoviranu i modernu halu – gde Delphi tim ima više prostora, moderni trening centar, veću kantinu i više zajedničkih prostorija. Do sada je upošljeno više od 1400 ljudi, a plan je da se taj broj poveća za nekoliko hiljada u 2017. godini.