Opel – Crossland debitovao u Srbiji

Kompanija Opel je sinoć u prostorijama Mikser House-a obeležila domaću premijeru potpuno novog modela Crossland X

Najveći aduti modela Crossland X su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, ekspresivni i sve popularniji SUV dizajn i neverovatno udobno sedenje

Najsnažniji utisak koji je ostao nakon njegove prezentacije o Crossland X-u je da Opel nastavlja sa iznenađenjima, inovacijama i da kupce očekuje novi „X-faktor” zbog kojeg će Opelovi automobili postati njihov prvi izbor prilikom kupovine novog vozila. Dokaz za to je ovaj model koji predstavlja potpuno novo lice Opela, a koji se ponaša kao pravi Opel. Uspeh nove Opelove „X-porodice” već je vidljiv jer je širom Evrope oko 130,000 kupaca naručilo svoj primerak MOKKA X modela koja ima naveću osvajačku stopu među Opelovim modelima.

Aleksandra Jeftanovic

Kao urbani krosover, on se savršeno uklapa u Opelovu lepezu vozila iz B-segmenta. Pored ovih osobina, Crossland X pruža potpunu povezanost sa pametnim telefonima, zbog čega ovaj model predstavlja idealan izbor za moderne kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu.

Opel brand ambasadori Jelena Karakas Milan Vucicevic (Nichim Izazvan) i Vanja Milicevic

Spisak opreme koju model Crossland poseduje je dugačak: head-up displej, upozorenje o napuštanju trake, 180-stepena panoramna kamera za gledanje u nazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za ,,mrtav ugao”...Dobru praksu ne treba menjati, pa se na listi opreme nalaze i nagrađivana AGR prednja sedišta, kao i potpuni LED farovi sa prilagodljivim prednjim svetlima.

Crossland X premijera